Sporting Almere O11-1 verslaat Roda ’46 met 6-0

Sporting Almere O11-1 heeft het tegen Roda46 O11-2 prima gedaan in de hoofdklasse van de 9 tegen 9 competitie.
Na een kort praatje van trainer Stephan Baudoin zijn de mannen zich gaan klaar maken voor de 2e wedstrijd van de competitie.

Vanaf de aftrap was Sporting Almere direct fel en dreigend naar voren.
Na direct een goede actie aan de linkerkant van Rayan Maach kon Yordin Baudoin zijn 1e doelpunt van de ochtend binnen tikken.
De druk bleef op de helft van roda46 en zij hadden geen kans om eruit te komen.
Elke bal naar voren werd onderschept door de goed spelende middenvelders Dylan Lopulalan en Julian Karg en als er wel een bal doorschoot dan stond het verdedigende trio Di-vaio, Noah en Diemo,goed op te letten waardoor Roda46 geen kansen kreeg.
Het was wederom Rayan die zijn tegenstander de hielen liet zien, goed de bal breed legde en weer Yordin die zijn 2e van de ochtend maakte.
Kort daarop een goede combinatie op rechts die via Di-vaio, Damian en Dylan bij Julian eindigde die de bal hard in het doel schoot.
Hierna was het de beurt aan Rayan die zijn sterke wedstrijd ook mocht vieren met een goal.
4-0 voor rust en de Sporting Almere verslapt wat, het spel word wat slordig en de concentratie is even weg waardoor Roda46 toch een paar keer voor het doel komt.
Gelukkig weet Roy zijn doel goed schoon te houden.

De 2e helft was een kopie van de 1e helft, Sporting Almere valt aan en Roda46 komt af en toe eruit.
Het spel word weer wat beter en de bal gaat vaak over de grond van voet naar voet.
Julian mag zijn 2e van de ochtend maken en de eindstand word bepaald door Yordin die zijn 3e doelpunt maakt.

Blije spelers, een tevreden trainer, hard door blijven trainen en dan word het een erg leuk seizoen.