SNS Sportgala Almere 2017

Foto: sns

Wie worden er gekozen tot sportman, sportvrouw, sportploeg, sporttalent, paralympische sporter en sportcoach van het jaar 2017? Op woensdag 17 januari aanstaande worden tijdens het SNS Sportgala de sportman, sportvrouw, sportploeg, het sporttalent, paralympische sporter en sportcoach van 2017 gekozen. U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

Genomineerden
In de categorie sportman doen Jonas de Geus (hockey), Niki van Sprang (roeien) en Peter Elzinga (handboogschieten) een gooi naar de titel. Bij de vrouwen zijn Bianca Baak (atletiek), Lilian de Geus (windsurfen) en Desiree van Lunteren (vrouwenvoetbal) genomineerd.

De strijd bij de sporttalenten gaat tussen Stefano Brummen (turnen),Yara ten Holte (handbal) en Tristan Enaruna (basketball). WSV Almere Centraal (zeilen), de herenhoofdmacht 1 van de Almeerse hockeyclub en het badmintonteam BVA nemen het tegen elkaar op in de categorie sportploeg.

Dit jaar wordt voor het eerst de sportcoach van het jaar gekozen. Alex Verga (hockey), Cynthia Zeitz (schaatsen) en Robbert-Jan van Velzen (RTC zeilen) nemen het bij deze verkiezing tegen elkaar op. In de categorie paralympisch sporter behoren Michaela Spaanstra (tennis), Fleur van Dam (volleybal) en Bo Kramer (rolstoelbasketball) tot de genomineerden.

Datum:

Woensdag 17 januari

Locatie:

Topsportcentrum, Pierre de Coubertinplein 4, Almere Poort