Radio Emmeloord International

Foto: radio emmeloord

De Gouwe Ouwe zender Radio Emmeloord krijgt steeds meer luisteraars. Dat komt niet alleen door het strakke format van gouwe ouwe uit de jaren 60, 70 en 80. Dat komt ook doordat luisteraars het nostalgisch geluid via de middengolf steeds meer gaan waarderen. De programma’s komen nu grotendeels (al dan niet live) uit maar liefst 25 thuis studio’s.
Inmiddels is het presentatieteam versterkt met drie Engelse presentatoren. Die zijn nu in de zondag uitzending aanwezig. Het zijn Dave Royal (Live from Liverpool), Chris Shore (Live from Alicante) en Bob Bate (London). Zij hebben allen een ruime ervaring bij diverse radiostations. Binnenkort komen er nog meer bij.
Binnenkort gaat Radio Emmeloord ook diverse programma’s van het nieuwe station United DJ’s doorgeven. Hier werken presentatoren die hun sporen duidelijk hebben verdiend bij Radio Luxembourg en Radio One.
Afgelopen tijd heeft Radio Emmeloord een lang politiek debat uitgezonden benevens een hele middag een politiek programma met uitspraken en verzoekjes van de diverse lijsttrekkers.
Op 19 mei is men de hele dag aanwezig bij de Visserijdagen op Urk. Er worden nu afspraken gemaakt voor diverse live uitzendingen op locatie. Zowel in de Noordoostpolder als in de randgemeenten heeft men interesse omdat Radio Emmeloord daar uitstekend is te ontvangen.
Radio Emmeloord is te beluisteren via middengolf 1224 AM en internet: www.radioemmeloord.nl . Plus diverse Apps.
RTV Emmeloord – 1224 kHz. (245 m.) middengolf
Radio Emmeloord brengt dagelijks muziek uit de jaren zestig en zeventig, afgewisseld met lokale actualiteiten, evenementen en praat-radio.
radioemmeloord.nl