Hoe gezond was Flevoland in 2017

Foto: ggd flevoland

GGD Flevoland laat aan de hand van een aantal gezondheidsthema’s zien wat in 2017 de stand van de gezondheid was van de inwoners van Flevoland. Eigentijdse en toegankelijke datavisualisaties geven inzicht in de onderwerpen waar GGD Flevoland in 2017 mee te maken heeft gehad. Het gaat hierbij om personen met verward gedrag; aanrijtijden ambulance; vaccinaties tegen infectieziekten; alcoholgebruik; verkeersongevallen; eenzaamheid; kinderopvang en overgewicht.

GGD Flevoland is dé gemeentelijke gezondheidsdienst en is verantwoordelijk voor het bewaken, beschermen en bevorderen van de gezondheid van alle inwoners van Flevoland. We verzamelen gegevens over verschillende gezondheidsthema’s en publiceren hier regelmatig over. In deze interactieve publicatie blikken we terug op het jaar 2017.

Via https://www.eengezonderflevoland.nl/cijfers/ggdincijfers/ zijn de cijfers per thema te raadplegen. De cijfers zijn voor de hele regio Flevoland te zien als ook per gemeente. Deze publicatie is interactief. Gebruikers kunnen door een aantal muisklikken zelf op onderzoek gaan binnen de cijfers van publieke gezondheid.

GGD in cijfers 2017; Hoe gezond was Flevoland in 2017 is te raadplegen via:
www.eengezonderflevoland.nl/cijfers/ggdincijfers