Kinepolis start voorverkoop SOLO: A STAR WARS STORY

Foto: kinepolis

Kinepolis is gestart met de voorverkoop van SOLO : A Star Wars Story. Stap aan boord van de Millennium Falcon en reis naar een ‘galaxy far, far away’. Volg het verhaal van de iconische Star Wars-held Han Solo en ieders favoriete Wookiee Chewbacca, vóór de avonturen die in Star Wars: A New Hope plaatsvonden.

In SOLO: A STAR WARS STORY zien we hoe na een reeks duistere gebeurtenissen in de criminele onderwereld Han Solo bevriend raakt met zijn co-piloot Chewbacca. Hij ontmoet onder andere de beruchte gokker Lando Calrissian en samen gaan ze op een reis die uiteindelijk bepalend zal zijn voor het leven van de meest iconische helden uit de Star Wars Saga.

Ultieme SOLO-beleving
Kinepolis is dé plek waar een filmbezoek een ware beleving wordt. Alle zalen hebben luxe bioscoopstoelen met extra brede armleuningen en royale beenruimte. Bovendien geniet je bij Kinepolis van een groot scherm met fantastische beeldkwaliteit die in elke zaal superscherp is. Dit in combinatie met Dolby Atmos maakt dat je SOLO : A Star Wars Story alleen bij Kinepolis wilt zien!

Don’t go SOLO to SOLO
Kinepolis Nederland zet alles op alles om de bezoeker de beste filmbeleving te bieden. Daarom bieden wij Cosy Seats in Breda, Almere en Emmen en volgen onze bioscopen Utrecht Jaarbeurs, Dordrecht, Enschede en Groningen in mei en juni. Je klapt de leuning eenvoudig weg en zo geniet je nog meer van comfort, luxe en privacy. Let’s get Cosy, en beleef samen Solo.

Een absolute MUST SEE!
SOLO: A Star Wars Story maakt je niet alleen deelgenoot van de ontmoeting tussen Han Solo en Chewbacca, ook zien we hoe de jonge Han Solo de welbekende Milennium Falcon zich eigen maakt. De film toont dus het begin van een legendarische reeks verhalen.

Daarnaast is SOLO: A Star Wars Story een feest der herkenning voor film- en serieliefhebbers. De sterrencast bestaat onder andere uit Emilia Clarke (Daenerys Tagaryen uit Game of Thrones), Paul Bethany (Vision uit de spectaculaire superhelden-reeks The Avengers), Thandie Newthon (Meave Millay uit het populaire Westworld) en Woody Harrelson (uit o.a. True Detective, War for the Planet of the Apes en The Hunger Games).

Win een Star Wars-prijzenpakket
In een groot aantal Kinepolis-bioscopen vind je een heuse replica van de Milennium Falcon. Neem plaats naast Han Solo en deel je foto op instagram met #solobijkinepolis om kans te maken op een STAR WARS-prijzenpakket. Deelnemen kan t/m 1 juli 2018.

Praktische info:
Vanaf 23 mei te zien
Tickets vanaf NU te koop voor regulier tickettarief
Te zien in Kinepolis Almere. Breda, Den Helder, Dordrecht, Enschede, Emmen, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Oss, Rotterdam, Schagen, Utrecht en Zoetermeer.
De Milennium Falcon-standee staat in Almere, Breda, Den Helder, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Utrecht (Jaarbeurs), en Zoetermeer
Cosy Seats zijn er nu al in Almere, Breda, Emmen