Omroep Almere gaat samenwerking aan met Motema Media

Foto: omroep almere

Omroep Almere en het Almeerse bedrijf Motema Media hebben afspraken gemaakt om gezamenlijk video (tv) programma’s te produceren, zo wel live als semi live. Zo zal Motema Media betrokken zijn bij de opnames van de komende Trio lijsttrekkersdebatten welke vanaf woensdag 24 januari wekelijks zullen worden uitgezonden. Omroep Almere is blij met de inzet van Motema Media. Zij hebben een schat aan ervaring die zij inbrengen om mooie programma te ontwikkelen voor ons Almere.

Niet alleen bij de opnames en editing van de programma’s is Motema Media betrokken, maar ook bij de educatieve opdracht die de publieke omroep heeft. Wij zullen gezamenlijk optrekken op video (TV) gebied. Vanaf deze zomer beginnen de workshops videoregistratie voor jongeren, deze zijn te volgen van uit de studio van Omroep Almere. Aime Motema heeft veel ervaring opgedaan bij de Schoor waar hij hij diverse workshops gaf. Ons doel is tweeledig, A) wij geven de jongeren een stukje opleiding mee voor hun hobby en mogelijke opstap naar een volledige opleiding. B) Als vrijwilligersorganisatie wil je ook dat je vrijwilligers bestand groeit. Hier hebben beide organisaties baadt bij. Beide ondersteunen de gedachten dat de omroep de plek moet zijn waar de DJ’s, Cameramensen, Presentatoren en redactie of technische medewerkers hun vlieguren kunnen maken. Net zoals vele die nu voor hun beroep in het TV/Radio vak werkzaam zijn, hebben zij de eerste vlieguren bij een lokale omroep gedraaid. Zoals bv Gerard Eckdom.

Motema Media is een Multi Mediabedrijf welke zich heeft gespecialiseerd in het maken van videocontent. Eigenaar dhr. Aime Motema spreekt met veel passie over zijn bedrijf. Motema Media weet als geen ander hoe wij doelgroepen kunnen bereiken, met beeld, tekst of andere media-uitingen. Wij hebben alle disciplines in huis en kunnen voor onze opdrachtgevers precies de juiste media-mix samenstellen om een onderwerp goed in de spotlights te brengen. Ons team bestaat uit een enthousiaste groep mensen die een enorme drive hebben om de opdracht met 100% tevredenheid te leveren. Onze creativiteit is oneindig. Onze klanten zijn ook zeer tevreden omdat we een totaaloplossing bieden. En dat allemaal onder 1 dak, met maar 1 contactpersoon! Voor meer informatie kunt u de website Motemamedia.com bezoeken.

Omroep Almere is een Multi mediaorganisatie welke zich richt op groot Almere. Hiervoor hebben zij vele kanalen van sociale media, web, en hopelijk binnenkort ook de kabel en FM. Afgelopen september heeft de AOS het CvdM verzocht hen aan te wijzen als de lokale omroep. De AOS Almeerse Omroep Stichting bestaat alweer drie jaar. Zij verzorgen dagelijks nieuws op de website omroepalmere.nl, maken radio en video (tv) registraties. Deze worden uitgezonden op het platform Omroepalmere.nl De AOS streeft ernaar een landing page te verzorgen van waaruit met een tweetal klikken de gevraagde info of programma gevonden kan worden. Zo zijn ook de functies uitgesteld luisteren (radio) en uitgesteld kijken (video) snel beschikbaar. Alles te benaderen vanaf een website. Bent u onderweg? Geen probleem u kunt de app’s vinden in de Apple en Google store.