Winkelstraat.NL verwelkomt nieuwe Boutique uit Almere

Foto:

De Flevolandse boutique Rascals BRNDZ is een samenwerking aangegaan met Winkelstraat.nl. De livegang van de modezaak is hiermee een verrijking van de digitale fashion hotspot op Winkelstraat.nl, waar reeds twee Almeerse boutiques aanwezig waren.

Uniek aanbod in Almere
Rascals is dé fashion shop van Almere en omstreken met een ruim aanbod van hoogsegment merken. Het merk richt zich online vooral op kleding voor volwassenen. In de winkel richten ze zich bovendien ook op kinderkleding.

De Almeerse boutique is gericht op het bieden van een klantgerichte benadering; service, klantvriendelijkheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Dankzij de aansluiting bij Winkelstraat.nl kunnen de producten van Rascals BRNDZ nu tot ver buiten Almere worden aangeboden.

Over Winkelstraat.nl
De kleding op Winkelstraat.nl komt uit exclusieve boutiques, verspreid door heel Nederland en België. Elke collectie is uniek en aangevuld met een flinke dosis limited editions. Van ieder item is er vaak maar één, waardoor men al snel een one-of-a-kind te pakken heeft.

Recent beoordeelde Vogue Winkelstraat.nl met een plaats in de top 100 beste webshops. Klanten van Winkelstraat.nl beoordelen de service met een 9,5. In het bijzonder waarderen zij de kwaliteit van de collectie, de snelheid van levering en de persoonlijke communicatie.