Lijstrekker Jerzy Soetekouw presenteert het PvdA programma

“Lijsttrekker en fractieleider Jerzy Soetekouw van de PvdA in Almere heeft op 12 Januari 2018 tijdens de nieuwjaarsborrel van de afdeling in Almere, het nieuwe verkiezingsprogramma gepresenteerd. Met dit programma heeft de PvdA een solide basis om de gemeenteraadsverkiezingen in te gaan.

Jerzy Soetekouw over het verkiezingsprogramma: “Met trots presenteert de PvdA afdeling Almere het verkiezingsprogramma dat samen met leden en maatschappelijk betrokken inwoners is geschreven. De PvdA Almere is een energieke vereniging die in voor-en tegenspoed staat voor haar sociaaldemocratische waarden. In het programma gaan we dieper in op de voor ons belangrijke thema’s rondom Zorg, Werk en Wonen.
De PvdA wil in de komende raadsperiode Lef tonen om nieuwe paden in te slaan, Daadkracht om de doelen te realiseren en vooral Liefde te tonen voor de lokale samenleving. Ik ben het afdelingsbestuur en de programmacommissie dankbaar voor het goede werk dat ze verricht hebben bij het maken van dit inspirerende programma”

“Het verkiezingsprogramma zal de basis vormen voor de campagne die in de komende weken gaat losbarsten. De PvdA in Almere kijkt uit naar de komende verkiezingen. Het wordt een spannende strijd – het gaat tenslotte om onze stad. En dat is voor alle Almeerders belangrijk”.