Meld je aan voor de No-limit Challenge4All triatlon voor mensen met een beperking

Foto: Bruno Cordioli/cc-by-sa-2.0 Generic

Op vrijdag 11 september 2015 zal op de Esplanade in Almere de No-Limit Challenge4All voor mensen met een beperking plaatsvinden. Eén dag voor de grote Challenge Almere-Amsterdam (triatlon).

Meedoen & Sport van Triade heeft in 2014 al meegedaan met zeven deelnemers. Dat is positief bevallen, zodat dit jaar opnieuw een ploeg aan de start verschijnt. Er is ruimte voor vijftig deelnemers uit heel Flevoland.

De No-Limit Challenge bestaat uit 20 minuten zwemmen, 25 km fietsen en 7 kilometer wandelen of hardlopen. Van de deelnemers wordt wel verwacht dat zij zelfstandig kunnen wandelen, fietsen en zwemmen.

Als je mee wilt doen kun je je opgeven bij Justin Zandbergen via mail aan:([email protected]triade-flevoland.nl)

Trainen

Vooraf zal er getraind worden om conditie op te bouwen en techniek te verbeteren. Het gaat er bij de Challenge niet om de snelheid, maar om het gezamenlijk volbrengen van de afstanden. Er wordt dan ook als totale groep gezwommen, gefietst en gewandeld. Tijdens de trainingen worden de af te leggen afstanden rustig opgebouwd.

De start van de wandel- en fietstrainingen is steeds vanaf het clubgebouw van de Almeerse Schaatsvereniging (competitieweg 5, FBK-sportpark). Het zwemmen vindt in het zwembad Stad plaats.

Doe mee met de No-limit Challenge4All en geef je op!

Download hier de flyer.

Bericht overgenomen van:

Zie ook: