Fiets mee om geld op te halen voor de Maag Lever Darm Stichting

Foto: ClkerFreeVectorImages/cc-by-cc0

Op zaterdag 26 september organiseert de Maag Lever Darm Stichting voor de 5e keer de Zuiderzee Klassieker.

De editie in 2015 gaat over het tonen van lef en moed. Over uitdagingen en strijd aangaan. Voor alle mensen die vechten tegen darmkanker. En namens alle artsen, verpleegkundigen, onderzoekers, vrijwilligers en familie en vrienden van patiënten die dagelijks de strijd helpen aangaan. Omdat we zo verschrikkelijk trots op ze zijn. Omdat we hen zo graag willen eren, dat wij zelf eens een uitdaging aangaan.

Door deel te nemen aan de Zuiderzee Klassieker pak je die uitdaging. Een sportieve strijd die wordt ondersteund door vele sponsoren. Want uiteindelijk is dat ons ultieme doel: met onze uitdaging ervoor zorgen dat we genoeg geld ophalen om belangrijk onderzoek in de strijd tegen darmkanker te ondersteunen. Zodat we samen darmkanker het nakijken geven.

Durf jij het aan?

Fiets een prachtige route van 35, 65, 120 of 180 km en geniet van de natuur, de sportiviteiten en de saamhorigheid. Misschien durf jij de uitdaging aan het ‘Strava Tussensprint Klassement’ te winnen? Of geniet jij op je stadsfiets van de Oostvaardersplassen? Je kan ook nog kiezen voor de tandemtocht van 35 km samen met een dierbare.

Inschrijving kost € 25,- pp (incl. startnummer en tijdsregistratie). Als dank voor jouw deelname kan je rekenen op extra’s als een massage, verzorging op rustpunten, een aandenken en natuurlijk veel high fives, bemoedigende woorden en een duwtje in de rug daar waar mogelijk.

Ben je niet in de gelegenheid om mee te fietsen, maar wil je wel bijdragen? Doe dan een algemene donatie of help mee als vrijwilliger!

Inschrijven kan via de website.

Bericht overgenomen van: