ASC Waterwijk verslaat Woudenberg in Bekerduel

08 sep , 20:02 Gemeente
image 3 66c472e1d9c2f

ASC Waterwijk simpel langs Woudenberg

Op sportpark Rie Mastenbroek heeft Waterwijk weer eens ouderwets uitgehaald in het bekerduel tegen Woudenberg. De Almeerders scoorden voor de rust eenmaal al begon men wat nonchalant aan dit duel. Uiteindelijk werd het na de rust een grotere uitslag en won men verdiend.

Controle over de wedstrijd

Na een goede trainingsweek begonnen de Almeerders toch wat onwennig aan de wedstrijd. Na een kwartier had men de zaken weer op orde en totale controle over de wedstrijd.
Vooral aan de bal ging het beter en kwam men steeds beter in de wedstrijd. Dit resulteerde in een doelpunt van Tim Klaassen-Bos via de linkerflank: 1-0.

Snelle goals

Na de rust was het snel gedaan voor Woudenberg, eerst was het weer Klaasen-Bos die de 2-0 inschoot en later was Denzel Plettenberg succesvol en scoorde de 3-0.
Woudenberg wilde wel maar kreeg maar weinig grip op het spel van de thuisclub die ik nog de 4-0 achter de Woudenberg-goalie schoot en weer was Plettenberg de doelpuntenmaker: 4-0. De uitslag had nog hoger uit kunnen vallen maar het bleef bij deze stand en had Waterwijk zich hersteld van de nederlaag van vorige week.
Waterwijk heeft nog kans om door te gaan in de beker maar dan moet men komende zaterdag in de thuiswedstrijd wel winnen van SDO, dit duel begint om 15:00 uur.

Positieve reacties

Waterwijk-trainer Ryan Smart was positief gestemd met het vertoonde spel, ".Het zag er veel beter uit vergeleken met vorige week, de afspraken werden goed nagekomen en dat is een mooie vooruitgang."
Komende wedstrijd zal het echter wel beter moeten maar daar heeft de trainer/coach alle vertrouwen in.