Forza Almere niet opgewassen tegen Fortius

08 sep , 20:31 Gemeente
image 6 66c472e20ec18

Forza Almere verliest van Fortius in bekerwedstrijd

In een teleurstellende bekerwedstrijd kon Forza Almere niet op tegen de gretigheid van Fortius. De Amsterdammers waren duidelijk de sterkere partij, wat resulteerde in een nederlaag voor Forza.

Slimme tactieken van Fortius

Fortius liet zien dat ze deze middag goed wilden presteren. Met een slimme nummer 9 die diepgang creëerde, waren ze bij vlagen de gevaarlijkste ploeg op het veld.

Nederlaag voor Forza

De wedstrijd begon met een kans voor Forza, maar al snel nam Fortius de leiding met een doelpunt in de 6e minuut. Forza had moeite grip te krijgen op het spel van de tegenstander en kreeg weinig kansen.

Fortius blijft sterker na rust

Na de rust bleef Fortius de sterkere partij, met een fitter team dat goed met hun kansen omging. Forza kon de voorsprong van Fortius niet meer inhalen, wat resulteerde in een 1-3 eindstand.
Komend weekend staat Forza voor een nieuwe uitdaging in het derde bekerduel tegen de Vecht. De supporters hopen op een beter resultaat voor hun team.