Mexx getroffen door tegenslag

Sommige dieren hebben helaas zoveel pech. Zo heeft hondje Mexx, nadat hij geadopteerd was, een heerlijke tijd gehad. Helaas overleed zijn baasje waardoor Mexx opnieuw in het asiel terecht is gekomen. Mexx is een Lhasa apso, geboren op 8 november 2011. Dit ras staat bekend om zijn vriendelijke, nieuwsgierige en intelligente karakter.

Mexx is een prachtig hondje om te zien en ontzettend sociaal naar andere hondjes toe. Het is een actief hondje dat enorm van wandelen houdt. Ook spelletjes met hier en daar een lekkere beloning vallen bij Mexx goed in de smaak. Af en toe alleen thuis zijn vindt hij geen probleem. Omdat Mexx in sommige gevallen nog weleens pittig kan reageren, wordt hij liever niet bij kinderen geplaatst. Hij zoekt een rustige omgeving bij een ervaren baasje dat hem vertrouwen geeft.

Dierenasiel Almere hoopt van harte dat er mensen zijn die dit lieve kereltje een kans willen geven. Mexx heeft nog een heel leven voor zich en heeft behoefte aan een huiselijke omgeving met veel liefde en aandacht.

Vindt u Mexx leuk? Wilt u hem beter leren kennen? Kom dan eens langs bij het asiel en maak kennis met dit vrolijke en bijzondere hondje.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur

Geschreven door: Karin van Emmerik