Kater Mickey zoekt nieuw huis

Kater Mickey is samen met poes Nala afgestaan. Volgens de eigenaar toonden beide katten onzindelijk gedrag. Om die reden zijn de twee katten medisch onderzocht maar daar kwam niets uit. Sinds Mickey in het asiel zit, en niet meer samenwoont met Nala, is hij geen enkele keer onzindelijk geweest. Het kan dus zijn dat beide katten elkaars aanwezigheid toch als stressvol hebben ervaren. En daarom zoekt Mickey nu een huisje zonder andere dieren.

Mickey is een prachtige verschijning. Zijn stralende groene ogen en zijn schitterende vacht vallen direct op. Mickey is geboren op 11 januari 2006 en heeft nog heel wat jaartjes liefde te geven. Af en toe buiten een frisse neus halen en de kans krijgen om zijn eigen gang te gaan vindt Mickey belangrijk. Maar het is ook een kat die regelmatig bij je op de bank wil liggen en met je wil knuffelen. Mickey zoekt een rustig huisje zonder andere dieren of drukke kinderen. Hij krijgt speciale voeding voor zijn darmen maar dat vindt hij geen probleem.

Heeft Mickey uw hart gestolen en wilt u hem in levende lijve ontmoeten? Kom dan eens tijdens de openingstijden van het asiel kennis met hem maken. Mickey zal u laten zien hoe leuk hij is en hij zal u eeuwig dankbaar zijn.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur

Geschreven door: Karin van Emmerik