Gouden mandje gezocht voor Levi

Bent u op zoek naar een jonge hond die nog van alles wil leren en een gezonde dosis aan energie heeft? Zoek dan niet verder en maak kennis met deze prachtige kruising Herder bij Dierenasiel Almere. Levi is een reu en geboren op 13 juli 2016. Deze enthousiaste en vrolijke hond is naarstig op zoek naar een baasje die hem de juiste begeleiding wil geven en leuke dingen met hem wil ondernemen.

Levi kan goed omgaan met andere honden en gedraagt zich dan ook zeer sociaal. Omdat het bij zijn vorige baas waarschijnlijk wat ontbroken heeft aan leiding, gedraagt Levi zich daarentegen naar mensen toe soms wat onzeker. Bij zijn vorige baas vertoonde Levi voernijd maar in het asiel is hier geen sprake van. Ook wandelt hij braaf mee en speelt hij graag met andere honden. Wel zoekt hij, door zijn onzekere gedrag, soms wat steun bij de vrijwilligers.

Het dierenasiel is er van overtuigd dat Levi een tophond is voor mensen die weten hoe ze met zijn onzekere gedrag om moeten gaan. Levi wordt hierdoor liever niet bij kleine kinderen geplaatst. Maar hij is nog z├│ jong en een consequente baas met ervaring heeft aan Levi een maatje voor het leven!

Geïnteresseerd geraakt in Levi en wilt u meer van hem te weten komen? Neem eens vrijblijvend een kijkje in het asiel en vraag de verzorgers naar meer informatie. Tijdens een wandeling met Levi zult u ontdekken hoe leuk hij is.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden dierenasiel: maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur