Regenachtige open dag bij Dierenasiel met rommelmarkt

Foto:

De medewerkers en de vrijwilligers van Dierenasiel Almere hebben alles weer uit de kast gehaald om van de open dag en de rommelmarkt een gezellige en geslaagde dag te maken. Het evenement, dat zich voornamelijk buiten afspeelde, viel helaas door het vreselijke weer een beetje in het water.

Buiten werden de spulletjes afgedekt maar door de regen ontstonden er wat lege plekken op het terrein omdat veel spulletjes-aanbieders naar binnen verhuisden. Dit had ook weer voordelen omdat veel bezoekers nu ook gelijk een bezoekje brachten aan de honden, katten en konijnen. Er werden veel vragen gesteld aan de dierenverzorgers en er kon geknuffeld worden met de dieren. Dit resulteerde erin dat er een aantal dieren zijn besproken die vanaf volgende week een nieuw baasje hebben.

In de caravan op het terrein konden mensen een tarotkaartje laten leggen en bij de welbekende kraam kon men een hapje/drankje nuttigen. Ondanks het slechte weer trok het evenement toch een goed bezoekersaantal. De muzikale bijdrage, afkomstig van de band “Awe”, zorgde voor een zonnige sfeer met hun Bluesy en jazzy popmuziek. Iedereen heeft zich weer belangeloos met hart en ziel ingezet en de gehele opbrengst komt uiteraard weer ten goede aan de dieren.