Gouden mand voor Millie gezocht

Wat dit prachtige lapjespoesje heeft moeten doorstaan dat weten ze helaas niet bij het dierenasiel. Ze is als zwerfpoesje binnengekomen en heeft de naam Millie gekregen. Helaas heeft er zich nooit een baasje gemeld die haar mist en daarom is zij nu op zoek naar een veilige plek bij iemand die haar weer vertrouwen en liefde wil geven.

Millie wordt geschat op een leeftijd van vijf jaar oud. Ze is verlegen en heeft de tijd nodig gehad om tot rust te komen. Haar zwerversbestaan heeft er voor gezorgd dat ze in het begin erg bang was maar nu ze de verzorgers een beetje kent, knuffelt ze intens. Al die andere katten om haar heen vindt ze erg spannend en ze durft nog niet echt uit haar hokje te komen. Maar omdat ze inmiddels heeft laten zien dat ze erg van knuffelen houdt, zijn ze er in het asiel van overtuigd dat ze ontzettend op zal bloeien in een omgeving waar men geduld met haar heeft.

Millie heeft een prachtige vacht, mooie kleuren en ze is zo gezond als een vis. Welke kattenliefhebber biedt haar het gouden mandje dat zij zo verdient? Wie door haar verlegen gedrag heen prikt, die ziet ook dat het gewoon een heel lief poesje is. Kom kennis met Millie maken en ontdek hoe mooi en hoe ze leuk is.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden dierenasiel: maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur