Fc Almere wint na keihard werken

Fc Almere MO17/1 pakt winst na zenuwslopende wedstrijd
Wat een wedstrijd van de vrouwen van Fc Almere MO17/1 , uiteindelijk werd er gewonnnen

Een trouwe fan
Onze meiden gingen ervoor , ze wilde de 3 punten mee nemen naar Almere.
Met een andere opstelling dan normaal begonnen de meiden aan hun wedstrijd, in de stromende regen waren er heel veel kansen . Heel af en goe een tegen aanval van Diemen maar de overhand was wel voor onze meiden. Maar waar we eigenlijk al een tijdje mee kampen is dat de bal niet in het doel wil. En dat was vandaag ook weer het geval . De rust dus in met een 0-0 stand. En ja even wat puntjes op de i zetten en daar gingen we weer .
Het ging eigenlijk weer het zelfde en de bal wilde er niet in . Langs de kant wilde we de bal in het doel kijken . De laatste minuut is ingegaan en nog steeds doe vervelende 0-0 op het scorebord . En dan een laatste hoekschop van onze meiden , nog een laat seconden en wat voor hoekschop een plaatje, en na wat schoten was het dan toch raak. Wat een ontlading WE HEBBEN GEWONNEN!!!!!!
De 0-1 is een feit , geweldig meiden klasse.