AS’80 wederom onderuit

In de zondag derde klasse D heeft het Almeerse AS’80 na de trainers wisseling weer niet kunnen winnen.

Na het ontslaan van trainer Ryan Smart en het opstappen van de volledige selectie is er geen wedstrijd meer gewonnen. Huidige trainer Lorenzo Gaemers moet het doen met jeugdspelers die uit de junioren doorgeschoven zijn.

In de wedstrijd tegen VVZA kon AS’80 ook weer niet imponeren, de gasten waren veruit de betere ploeg en kregen kans op kans. Het eerste kwartier kon AS’80 de schade nog enigszins beperkt houden maar daarna liepen de gasten via Van Santen en 2x Beltman voor de rust simpel uit naar 0-3. AS’80 kreeg voor de rust nog wel twee kleine kansjes maar meer ook niet. In het tweede bedrijf ging het eerst wel gelijk op en kreeg rechterspits van AS’80 Gino Westerik nog de kans om de eer te redden maar zijn actie verdween over het vijandelijke doel. Hierna kwam de doelpunten machine van de gasten weer op gang en scoorde Ouwerkerk 4x en eenmaal een eigen inzet van de thuisclub en werd het uiteindelijk 0-8. Tot overmaat van ramp moest ook een AS’80 –speler met een hersenschudding het veld verlaten. Toen later ook de laatste wissel was gebruikt moest men ook nog met tien man verder, gescoord werd er echter niet meer.

Trainer/teammanager Lorenzo Gaemers wist waar hij aan begon,” We willen AS’80 uiteraard voor degradatie behoeden maar dat zal nog een beste klus worden. wel moeten we ook kijken om de jeugd door te voeren want we moeten wel verder, en wachten maar af er komend seizoen nog spelers bijkomen om de selectie te versterken, we blijven geloven in lijfsbehoud”aldus de positief ingestelde Gaemers.

Foto: Gino Westerik kreeg de kans om de eer te redden maar zijn inzet ging over.