Promotie voor ASC Waterwijk

Na een lange reeks is ASC Waterwijk via de nacompetitie gepromoveerd naar de derde klasse.
De ploeg van Ben Vis won met 2-4 van RCH. Met rust stond het al 0-3. Frank Vliestra kon na twintig minuten de score openen. Quin Hulsken kon in de 35e minuut via een onhoudbaar afstandsschot 0-2 scoren. En opnieuw werd er door Hulsken gescoord. In de tweede helft bleef het team van Vis de beste. Wel liet men de tegenstander komen. Invaller Odai Disi had pech dat zijn inzet op de paal terecht kwam. Een kwartier werd het nog even spannend toen het 2-3 werd. Aanvoerder Frigri Ghoudou kon via een strafschop het duel definitief beslissen in de slotfase. Daarna kon Waterwijk uitbundig en terecht feest gaan vieren