Online evenementen: Van Workouts tot het Thuistheater

Foto: Bonte Hond Almere

Veel evenementen kunnen niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Jeugdtheatergezelschap BonteHond heeft daar iets op gevonden. Zij gaan gewoon online verder.

Juist nu belangrijk

“2020 is onverwachts een moeilijk jaar geworden. Ondanks alles zitten wij niet stil, niet alleen omdat dat dat niet in onze aard zit, maar omdat we geloven in de kracht van Kunst en Cultuur. De verbeelding, verlichting, verbinding en reflectie die kunst kan bieden is juist in tijden van crisis belangrijk”, schrijft het theatergezelschap.

Activiteiten

Het is belangrijk om gezond te blijven en niet de hele dag op de bank te hangen. Doe daarom thuis mee met bijvoorbeeld de workouts uit de workshop van ‘EN DE WINNAAR IS…’. In totaal zijn er vijf Workouts.

Studio BonteHond heeft verschillende sketches online geplaatst. “STUDIO BONTEHOND is een op hol geslagen videokanaal waarin onderwerpen worden aangekaart waar BonteHond als jeugdtheatergezelschap dagelijks mee te maken krijgt, zoals populisme, kinderamusement, nieuwe technologie en de gevaren van kunst. In de traditie van Monty Python, Little Britain en Toren C, maar dan gemaakt met Almere als decor en geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar”, schrijft theatergezelschap BonteHond.

Thuistheater

Ook is er een thuistheater. “In deze rare tijden is naar het theater helaas uit den boze. Daarom brengen we graag wat theater bij jullie thuis, door de komende tijd registraties van onze voorgaande voorstellingen vrij te geven”. Op uitinalmere.nl vind je er meer over.

Nog veel meer

Natuurlijk zijn er nog meer activiteiten. Bekijk voor meer informatie de website van BonteHond.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.