Wie waren de daders van roof op supermarkt Meerveldplein

Foto: landelijke politie

Dinsdagavond 19 december overvielen drie mannen een supermarkt aan het Meerveldplein. Ze bedreigden medewerkers met een wapen en gingen er zonder buit vandoor. De recherche zoekt getuigen. Rond 21.20 uur kwamen drie onbekende mannen de supermarkt binnen. Eén van hen had een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bij zich. De drie bedreigden de aanwezige medewerkers. Het lukte de overvallers niet om buit mee te nemen. Ze gingen er vervolgens vandoor, vermoedelijk in een auto.

Extra politietoezicht

Naar aanleiding van de recente overvallen is er extra politietoezicht ingesteld. Met name rond opening en sluiting van de winkels is de politie zichtbaar en onzichtbaar aanwezig. Daarnaast is de recherche volop bezig met het onderzoek naar de overvallen.

Tips!

De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Heeft u iets gezien van de overval en/of de daders ? Heeft u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Bel dan met de recherche in Almere via 0900-8844 of anoniem 0800-7000. Online melden kan via onderstaand meldformulier of via M-online.

Verdachte situatie? Bel 1-1-2

De politie heeft uw hulp nodig! Ziet u personen die zich verdacht gedragen op of rondom een winkel of winkelcentrum? Belt u dan het alarmnummer 1-1-2. Hoe sneller de politie op de hoogte is, hoe groter de kans om een overval te voorkomen of de daders op heterdaad te betrappen.