De Almeerse VVD presenteert kandidatenlijst 2018

Foto: eigen archief

De kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 namens de Almeerse VVD is definitief. Lijsttrekker Hilde van Garderen: “Ik ben ontzettend trots op onze kandidatenlijst. Een mooie combinatie van ervaring en nieuw talent met verschillende achtergronden. Met deze lijst is de VVD klaar voor de toekomst van Almere.”

Op nummer twee staat huidig fractielid Ulysse Ellian. Ulysse is momenteel woordvoerder Openbare Orde & Veiligheid en voert al sinds 2014 het woord namens de VVD. Daarnaast is Ulysse advocaat in Almere. “De komende jaren ga ik vol goede moed aan de slag en zal ik onverminderd aandacht blijven vragen voor veiligheid en verantwoordelijkheid”, aldus Ellian.

Colette Holter is de hoogste nieuwkomer, tweede vrouw op de kandidatenlijst en staat op nummer drie. Colette woont sinds kort met haar man en drie kinderen in Almere Duin en is werkzaam als interim manager. Koen Bokhorst is nummer vier op de lijst. Koen is 25 jaar, student in Almere en momenteel fractieondersteuner en campagneleider voor de Almeerse VVD. Op nummer vijf staat Mark de Kuster. Mark is specialist in de inrichting van de openbare ruimte.

Nummer zes op de lijst is Joep Kramer. Joep zet zich al jaren in voor de stad. Hij was van 2003 tot 2015 Statenlid voor de VVD in Flevoland. Jimmy van der Vliet is zelfstandig ondernemer in de horeca en woont al 32 jaar in Almere en staat op nummer zeven. Op nummer acht staat Mitchell van der Koelen. Mitchell werk als hoofdredacteur en redactiechef bij een online uitgeverij. Op negen staat Michael ter Riet. Michael is als teammanager werkzaam bij Talent in Opleiding en een bekende in de Almeerse sportwereld. Nummer tien is Maurice Rutten. Hij werkt als hoofdconducteur bij de Nederlandse Spoorwegen.

Mark Pol is lijstduwer namens de Almeerse VVD. Mark is huidig wethouder Financiën en Economische Zaken en staat op nummer 23.

De volledige kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 namens de Almeerse VVD:

1 Hilde van Garderen
2 Ulysse Ellian
3 Colette Holter
4 Koen Bokhorst
5 Mark de Kuster
6 Joep Kramer
7 Jimmy van der Vliet
8 Mitchell van der Koelen
9 Michael ter Riet
10 Maurice Rutten
11 Aileen Oostveen
12 Willem Knemeijer
13 Maarten van Loenen
14 Randy Eichhorn
15 Mieke Boogers
16 Kevin Franken
17 Louis Jansen
18 Barry Stoelhorst
19 Jori Faber
20 Wouter van Steenberge
21 Ronald Laken
22 Irene van Hooff
23 Mark Pol