Lijstrekkers te gast bij Omroep Almere

Foto: omroep almere

Vanaf woensdag 24 januari zendt Omroep Almere wekelijks om 20.00 uur de debatten uit. Gedurende 6 weken komen alle lijsttrekkers langs. Bekijken? simpel via de button TV Live. Elke avond zijn er drie lijsttrekkers die anders denken over de standpunten die ter tafel komen. Per avond zijn er drie stellingen. Voorafgaande aan de discussie wordt het onderwerp ingeleid door een clip waarin burgers (voor- en tegenstanders) hun stelling verdedigen, of simpelweg vragen stellen. Hierop krijgen de lijsttrekkers individueel een minuut om te reageren en aan te geven waar hun partij staat in dit onderwerp.

Wekelijks maken we bekend wie de volgende groep lijsttrekkers zijn die onze studio’s bezoeken. Met hierbij de onderwerpen die worden besproken.
De uitzending is integraal te bekijken via de Videostream en zijn per onderwerp te bekijken in Video gemist. De uitzendingen worden ook integraal uitgezonden via onze radio stream.
Lukt het u niet de uitzending live te bekijken? Geen probleem! Op de site onder de items radio en video vindt u de functies uitzending gemist. Simpeler kan het niet. Op video gemist zijn de clips per onderwerp te bekijken en kunnen worden gedeeld op diverse platforms.
De inwoners van Almere willen we betrekken bij de uitzendingen. Tot maandagmiddag 17.00 uur kunt u vragen opsturen via de mail [email protected] Een selectie van vragen zal worden meegenomen in de uitzending.
Uiteraard zal ook die week aandacht worden besteed op de newsportal door onze politieke redactie.