Sinterklaas zoekt talent voor intocht in Almere Haven

Foto: wikipedia.org

Sinterklaas is op zoek naar Almeers talent dat mee wil doen aan de intocht op zaterdag 18 november in Almere Haven. Kun jij mooi zingen? Kun je een kunstje of een dansje? Geef je dan op voor de auditie op 5 november en loop mee tijdens de intocht in Almere Haven! Stuur vóór 1 november een e-mail naar [email protected] om je op te geven.

Corrosia Theater, Expo & Film organiseert dit jaar opnieuw in opdracht van de gemeente Almere de intocht van Sinterklaas in de Havenkom van Almere Haven. Burgemeester Franc Weerwind overhandigt Sint op 18 november officieel de sleutel van de stad waarna ze alle kinderen langs de kant begroeten. Dit jaar neemt de Sint Spaanse gasten mee en krijgt de intocht een Spaans tintje. De intocht wordt afgesloten op de Markt waar één van de Spaanse gasten samen met het publiek Sinterklaas en de burgemeester een flamenco dans opvoert.

Auditie zondag 5 november
Kom jij ons helpen tijdens de intocht? Dit is een mooie gelegenheid om Almeers talent te laten zien aan het publiek. Heb jij iets bijzonders te bieden? Geef je dan op voor de auditie op 5 november via [email protected] (aanmelden vóór 1 november). Jong en oud mag zich hiervoor aanmelden, waarna je een tijdstip doorkrijgt van de auditie. Neem voor vragen ook contact op via bovenstaand e-mailadres.

Intocht zaterdag 18 november Vanaf 11.00 uur begint het programma in de Havenkom van Almere Haven. Sinterklaas en de pieten worden rond 11.30 uur op een vloot van botters en aken in de Havenkom verwacht. Rond 12:45 uur gaat het programma op de Markt van start met onder andere een Spaanse dans die wordt opgevoerd door één van de Spaanse gasten van de Sinterklaas en het publiek. Het programma op de markt duurt tot 13:00 uur.