Corrosia Open Huis op zaterdag 17 februari

Foto: corrosia almere

Twee jaar na de opening van het verbouwde Corrosia is het hoog tijd voor weer een feestje. Daarom zetten de nieuwe bibliotheek, Corrosia Theater, Expo & Film, De Schoor Welzijnswerk Almere, het gebiedskantoor Almere Haven, Café ROEST en een aantal bewoners van Corrosia op zaterdag 17 februari de deuren wijd open. Trouwe bezoekers, maar zeker ook mensen die nog nooit in Corrosia zijn geweest: iedereen is welkom!

Tijdens deze open dag barst Corrosia van creativiteit uit zijn voegen! Van diverse muzikale optredens, een workshop origami tot het maken van je eigen flipboek. Ook zal de expositie Paperworks worden geopend. Naast alle activiteiten zijn er mooie aanbiedingen en acties gedurende de hele dag.

Een greep uit het programma:
– win mooie prijzen tijdens de creatieve bingo
– maak ballonfiguren
– leer origami vouwen tijdens de workshop origami
– laat je rondleiden door expositie
– maak je eigen pebble-art
– versier pannenkoeken bij Café Roest
– krijg een gratis introductie op de Kunstkijkclub Almere
– maak je eigen flipboek met de Filmmachine
– en nog veel meer…

Hapje mee-eten?
Café ROEST verzorgt een Italiaans buffet tussen 17:30 en 20:00 uur voor slechts €7,50 p.p. Voor het buffet is het noodzakelijk om te reserveren in verband met een beperkte capaciteit. Dit kan door uiterlijk 10 februari een e-mail te sturen naar [email protected].

Samir Calixto speelt Summa om 20:30 uur in de theaterzaal
De tijdloze, bijna vluchtige kwaliteit van de muziek van Arvo Pärt inspireert acht cellisten en twee dansers tot een bijzondere prestatie. Toegangskaarten kosten slechts €5,-. Eten en naar de voorstelling? Dan betaalt u voor een combi-ticket €10,-. Kaarten zijn te koop via www.corrosia.nl

Kijk voor het volledige programma op www.corrosia.nl

Afbeelding: Impressie Corrosia: © Rik Lagerwaard Architect BNA BV