Wie verdient een plek op de Walk of Fame; PIT of Bob Friedländer? Stem!

Foto: Ellywa/cc-by-sa-3.0 Unported

Wie aan de Walk of Fame denkt, denkt niet alleen aan Hollywood. Sinds 2012 kent Almere er namelijk ook een. De tegels, die verspreid door het centrum liggen, vertellen over de belangrijkste gebeurtenis van het jaar. En het is tijd om het onderwerp van de tegel voor 2014 te kiezen. Wordt het het PIT veiligheidsmuseum, of fotograaf Bob Friedländer?

Geschenk

Ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van de stad heeft Rabobank Almere  de Walk of Fame cadeau gedaan. Elk jaar, tot 2047 schenkt de bank de stad een tegel.

Van de naamgeving Almere-Stad in 1978 tot het ontwikkelplan en de organisatie van bossen, sportevenementen, scholen, busbanen en snelwegen. Verschillende projecten hebben al een vermelding gekregen op een tegel van de Walk of Fame. De tegel van 2013 werd binnengesleept door het Almeers Jeugd Symfonie Orkest. Dat was de 40e tegel van de route.

41e tegel

Dit jaar mag gestemd worden voor de tegel van 2014. Kanshebbers zijn PIT, het veiligheidsmuseum, waarin bezoekers ervaren wat de verschillende hulpdiensten doen, en Bob Friedländer, als sinds 1964 zelfstandig fotograaf. Stemmen kan tot woensdag 8 juli.

Zie ook: