Voorverkoop kavels Nobelhorst start 19 juni

Foto: Jim Barton/cc-by-sa-2.0 Generic

Op vrijdag 19 juni start de ‘voorverkoop’ van 21 nieuwe zelfbouwkavels in veld 9 in Nobelhorst. Wil je wonen aan het water, dan is dit je kans! De werkelijke koop van de kavels vindt plaats in september van dit jaar, maar met deze ‘voorverkoop’ willen wij kopers vast de kans bieden om hun favoriete kavel te reserveren. In september wordt de vrijblijvende reservering vanuit de voorverkoop omgezet naar een reguliere reservering en gaat de verkoopprocedure officieel van start. Dat is ook het moment dat de grond daadwerkelijk uitgegeven wordt.

Wonen aan het water

De kavels liggen in de Bosrandbuurt. Veel zelfbouwkavels hebben een prachtige en vrije ligging aan het water. Op deze kavels kunnen vrijstaande en 2^1 kaphuizen worden gebouwd. Om zelfbouw in Nobelhorst voor meer mensen mogelijk te maken, zijn er in dit veld ook kavels waarop in een rij gebouwd kan worden. Midden in het veld ligt een ‘buurtkavel’. Deze kan door en met de buurt wordt ingericht met bijvoorbeeld een waterspeelplaats of misschien wel een zwemvijver. Het bos is op loopafstand.

Start voorverkoop

De voorverkoop is in de informatieschuur van Nobelhorst op 19 juni van 17.00 tot 20.00 uur. De kavels worden gereserveerd volgens het principe ‘wie het eerst komt’. Meer informatie (kavelkaart, bouwoppervlaktes en prijzen) over de beschikbare kavels staan op: ikbouwmijnhuisinalmere.nl.

Vrijdagmiddagborrel in Nobelhorst

Naast dat de kavels in voorverkoop gaan, kan je op vrijdagavond ook terecht voor een update over alle ontwikkelingen in Nobelhorst. Hiervoor organiseren wij een vrijdagmiddagborrel. Wij steken het kampvuur aan en onder het genot van een lekker hapje en drankje word je bijgepraat over alles wat in Nobelhorst gebeurt.

Nobelhorst – het dorp van Almere

In Almere Hout ontstaat – buurtje voor buurtje – een compleet nieuw dorp. Nobelhorst! Ideaal gelegen tussen bos en weiland en ook Almere Haven, het Stadshart van Almere en het Gooi bereik je met 10 autominuten. In het gezelligste dorp van Almere kun je zelf bouwen, kopen, huren of ondernemen. En het leuke is, in Nobelhorst heb je invloed op hoe jouw buurt er straks uitziet. Over de inrichting en het beheer van de wijk beslissen de bewoners mee. Meer informatie op nobelhorst.nl of nobelsleven.nl

Bericht overgenomen van:

Meer: Almere Hout