Sporting Almere speelt gelijk tegen routine van 't Goy

16 sep , 12:11 Gemeente
image 2 66c472e1a27a8

Sporting Almere strijdt tegen ‘t Goy

Het duel tussen Sporting Almere en ‘t Goy was een strijd met twee gezichten. De tegenstander, met meer ervaring en een hogere klasse, domineerde in de eerste helft, maar Sporting kwam sterk terug in de tweede helft.

Eerste helft:

In de eerste helft had Sporting moeite om grip te krijgen op ‘t Goy. De gasten lieten zien waarom ze een hogere klasse spelen en namen een voorsprong van 1-0.

Tweede helft en gelijkmaker:

Na enkele tactische wissels in de rust, begon Sporting sterker aan de tweede helft. De Almeerse ploeg verbeterde hun spel en kwam tot de verdiende gelijkmaker, gescoord door Renzo van Jaarsveld.

Afsluiting en vooruitzicht:

Hoewel beide teams kansen kregen, eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. Trainer Tareq El Magied was tevreden met de prestatie en kijkt uit naar de volgende uitdaging tegen HMS aanstaande zaterdag.