Forza Almere speelt gelijk tegen De Vecht na voorsprong

16 sep , 11:26 Gemeente
image 6 66c472e20ec18

Forza Almere begon voortvarend in hun wedstrijd tegen De Vecht. In de 2e minuut kreeg rechtsback Moises Lufuankenda de eerste kans, maar Dave Heijmans schoot de bal net voorlangs.
In de 5e minuut was het wel raak voor Forza Almere, met Heijmans die de bal goed afwerkte en de voorsprong pakte: 0-1.
De eerste helft werd gedomineerd door Forza Almere, met kansen om verder uit te lopen. Echter, blessures speelden parten, waaronder het uitvallen van Sem Moolhuizen en Djaylani Hussainali, waardoor het spel in de tweede helft afzakte.
Na een gelijkmaker in de 89ste minuut eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel. Ondanks nog een grote kans in blessuretijd, kon Forza Almere de overwinning niet veiligstellen.
Met deze puntendeling kan Forza Almere zich richten op hun volgende tegenstander, NVC, in de komende competitiewedstrijd.