SC Buitenboys Vrouwen Verliezen in Enerverend Duel van SDO

30 sep , 13:28 Gemeente
image 3 66c472e1d9c2f

SC Buitenboys Vrouwen Verliezen van SDO na Spannend Duel

De vrouwen van Buitenboys slaagden er niet in om drie punten te behouden in hun wedstrijd tegen het Bussumse SDO. Na 90 minuten stond er een 2-1 stand op het scorebord, waardoor Buitenboys met lege handen achterbleef.

Verrassend Afstandsschot

Het duel begon met Buitenboys in de aanval, maar een onverwacht afstandsschot van SDO zorgde voor de vroege voorsprong van 1-0. Ondanks veerkracht van Buitenboys voor rust, lukte het niet om gelijk te maken.

Nieuwe Tegenslag en Inhaalactie

Na de rust kwam Buitenboys op een 2-0 achterstand door een dekkingsfout. Een invalbeurt van Cindy van Duivenbode resulteerde in een prachtig doelpunt, waarmee Buitenboys de aansluitingstreffer scoorde. Een laatste offensief volgde, maar gelijkmakers werden voorkomen door de paal en de lat.