Almere City FC Blijft op de 17e Plek Staan na Nederlaag tegen PEC Zwolle

01 okt , 10:22 Gemeente
image 8 66c472e20f514

Almere City FC Blijft op de 17e plek haken na een nederlaag tegen PEC Zwolle

Almere City FC speelde in de 7e speelronde een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. De aftrap vond plaats om 12:15 uur. City begon moeizaam en kreeg al in de 2e minuut een grote kans tegen.

Zwak Begin en Eigen Doelpunt

In de eerste helft kon Almere City FC geen ritme vinden en was weinig in balbezit. Na de rust herstelde City en creëerde meer kansen. Echter, Zwolle scoorde via een eigen doelpunt van James Lawrence in de 78e minuut. Ondanks enkele kansen slaagde City er niet in aansluiting te vinden, waardoor de eindstand 1-0 bleef.

Huidige Stand en Aankomende Wedstrijd

Met slechts 2 punten staat Almere City FC nog steeds op de 17e plek, net boven RKC Waalwijk dat nog geen punten heeft. Komende vrijdag zal Almere een thuiswedstrijd spelen tegen promovendus Willem II om 20:00 uur.