Tommie zoekt gouden kerstmand

Al enige tijd zit er een prachtig hondje in het asiel dat nog steeds wacht op die ene lieve baas die hem het leven wil geven waar hij zo naar verlangt. Tommie is een kruising Yorkshire Terriër uit 2010 en zit nog vol met energie. Voor dit kereltje is Dierenasiel Almere op zoek naar lieve mensen die hem nog een hele fijne tijd willen bieden, van hem willen houden en hem van harte welkom willen heten.

Tommie houdt ontzettend van heerlijke wandelingen en zoekt dan ook een baasje dat de tijd voor hem neemt en veel tijd met hem door wil brengen. Hij heeft goede begeleiding nodig omdat hij onzeker is, wat angstig is en soms wat vinnig kan reageren. Verder is het een bescheiden hondje dat zich goed gedraagt bij andere hondjes en spelen met andere hondjes vindt hij dan ook geweldig. Tommie wordt liever niet bij kleine kinderen geplaatst. Wel kan hij prima met een kat samenwonen en vindt hij het geen probleem om af en toe alleen te zijn. Als je eenmaal zijn vertrouwen hebt gewonnen dan luistert hij als de beste en heb je aan hem een maatje voor het leven.

Heb jij ervaring met honden en ben je gevallen voor dit heerlijke kereltje? Je bent van harte welkom om Tommie in levende lijve te ontmoeten. Hij kan niet wachten om weer ergens welkom te zijn!

Dierenasiel Almere
Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden dierenasiel: Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur

Geschreven door: Karin van Emmerik