Gouden mandje gezocht voor Rambo

Rambo heeft één goed voornemen voor 2018, een liefdevol huisje vinden waar hij de rest van zijn leven gelukkig mag zijn. Het dierenasiel is voor Rambo niet echt de meest ideale plek omdat hij zo ontzettend graag bij iemand op schoot wil liggen. Het maakt deze aanhankelijke schoonheid niets uit of hij op flat komt te wonen of in een huis met een tuintje.

Rambo is 11 jaar jong en naar het asiel gebracht omdat hij in huis ging plassen. Bij onderzocht is gebleken dat hij een blaasontsteking had waar hij veel last van had. Nu dit verholpen is, is deze lieverd weer helemaal zindelijk. Rambo is op zoek naar een huisje zonder andere katten zodat hij het rijk voor zich alleen heeft. Hij heeft een eigen willetje en vindt het fijn om zich af en toe terug te trekken. In een druk gezin wordt hij dan ook liever niet geplaatst maar met een hond kan hij wel samenwonen. Verder is het een tevreden manneke dat je, zodra hij je beter kent, zal overspoelen met knuffeltjes.

Kun jij Rambo weer een warme en gelukkige toekomst bieden? Kom vrijblijvend kennis met hem maken bij Dierenasiel Almere en ervaar hoe leuk hij is.

Dierenasiel Almere
Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden dierenasiel: Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur

Geschreven door: Karin van Emmerik