Pleun zoekt met spoed liefdevol huisje

Foto: dierenasiel almere

Als laatste is het rammetje Pleun nog overgebleven in het dierenasiel uit een nestje van drie. Zijn beide zusjes hebben het geluk al gevonden en zitten er deze winter lekker warmpjes bij. Nu is het de beurt aan Pleun om op zoek te gaan naar een liefdevol huisje waar hij net zoveel goede zorg en liefde krijgt.

Pleun is geboren op 3 augustus 2017. Hij is dus nog heel erg jong en kan nog van allerlei spelletjes leren. Het is een ontzettend lief konijntje en hij zou prima bij kinderen geplaatst kunnen worden. Het is een nieuwsgierig manneke dat van aaien en van aandacht houdt. Hij zou ontzettend graag geplaatst willen worden bij een leuk vriendinnetje. Hij wordt nog gecastreerd zodat hij in ieder geval niet meer voor nageslacht kan zorgen.

Heeft u een lief voedstertje zitten die op zoek is naar een leuk vriendje? Kom dan eens kijken of het klikt met deze knappe zilvergrijze verschijning. Uiteraard zitten er, naast Pleun, ook nog hele leuke andere konijntjes in het asiel die de moeite waard zijn om kennis mee te maken.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden dierenasiel: maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur