Josje en Zinzi zoeken geschikte baas voor altijd

Foto: dierenasiel almere

Twee vertederende konijntjes, genaamd Josje en Zinzi, zijn eindelijk groot genoeg om op zoek te gaan naar een geschikt baasje waar ze samen oud mogen worden. De prachtige zwarte Josje is een gecastreerd mannetje en de sneeuwwitte Zinzi is een voedstertje. Beide konijntjes zijn nog erg jong en hebben nog een heel leven voor zich.

Van Josje is de leeftijd niet bekend maar van Zinzi wel. Zij is geboren in december 2017. In verband met hun jonge leeftijd mogen deze twee schatjes pas sinds kort geplaatst worden. Het gaat hier om enorm vriendelijke konijntjes en zij kunnen daarom prima bij een gezin met kinderen geplaatst worden.

Op dit moment leven zij nog in een binnenverblijf maar zodra het mooi weer wordt dan kunnen zij eventueel ook lekker gaan genieten in een ruime buitenren. En is er in het gezin al een eenzaam voedstertje aanwezig? Geen probleem, Josje en Zinzi maken graag kennis met haar.

Ben je op zoek naar twee leuke konijntjes en spreken Josje en Zinzi je aan? Aarzel dan niet te lang en kom langs bij Dierenasiel Almere. Ontmoet dit vrolijke stel en ervaar hoe lief ze zijn.

Dierenasiel Almere
Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden dierenasiel: Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur

(geschreven door: Karin van Emmerik)