Coen en Sander zoeken lieve baas

Foto: dierenasiel almere

Twee guitige jonge cavia’s, genaamd Coen en Sander, vragen in deze oproep om speciale aandacht. Ze verblijven momenteel in het asiel maar dat willen ze graag veranderen. Je denkt misschien dat ze niet zoveel met muziek hebben, maar zodra je de koelkast opent dan geven ze een knap staaltje zang ten gehore. Daarbij zijn het ook nog eens zeer beweeglijke types.

Dit superjonge stel, geboren in mei 2017, is door de vorige eigenaar naar het asiel gebracht omdat ze niet zo goed met elkaar overweg konden. Onderzoek wees uit dat de heren gewoon aan het puberen waren en daardoor hun machogedrag aan elkaar toonden. In het asiel kregen ze allebei een eigen schuilmogelijkheid en een eigen etensbak. Ook zijn ze inmiddels gecastreerd. Dit heeft goed uitgepakt en inmiddels zijn Coen en Sander onafscheidelijk. Zij willen dan ook alleen samen geplaatst worden.

Het is een superlief stel voor kinderen. En omdat ze nog zo jong zijn, kunnen ze nog een hoop dingen leren. Ze houden van beweging en zoeken dan ook een plek waar ze genoeg ruimte hebben.

Vind jij Coen en Sander leuk en wil je ze een goed leven geven? Kom kennis maken met dit gezellige stel bij Dierenasiel Almere.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur

(geschreven door: Karin van Emmerik)