Asrael zoekt nieuwe eigenaar

Het leven kan raar lopen. Zo heb je een prachtig leven bij je baasje en dan zit je ineens, na al die jaren, in het asiel omdat je baasje plotseling is overleden. Van de één op de andere dag ga je van je vertrouwde omgeving naar een opvang waar je de ruimte moet delen met andere katten en waar vreemde mensen in en uit lopen. Dan is het niet zo verwonderlijk dat je soms wat angstig wegkruipt in een mandje.

Hierdoor valt Asraël misschien niet direct op zodra je het kattenverblijf in komt. Terwijl hij juist zo de moeite waard is om kennis mee te maken. Asraël is een grote rode (gecastreerde) kater en geboren in 2008. Het is een binnenkat die het wel af en toe fijn vindt om een frisse neus te kunnen halen op het balkon of in een afgeschermde tuin. Hij is op zoek naar een rustig huisje waar hij de tijd krijgt om te wennen aan zijn nieuwe baasje en de nieuwe omgeving. Zodra hij je kent dan zal hij opbloeien en ook zeker regelmatig op je schoot kruipen.

Wie tovert er weer een lach op de snoet van Asraël en biedt hem een fijn en gelukkig leven? Maak kennis met hem. Kijk door zijn onzekere gedrag heen en ontdek hoe lief hij is.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur
Telefoon: 088 – 200 2100
www.dierenasielalmere.nl

Geschreven door: Karin van Emmerik