Max zoekt een fijn huis

Het dierenasiel wil u graag voorstellen aan Max. Een heerlijk actief en jong ventje met energie voor tien. Het asiel is voor hem op zoek naar een baasje dat, net als hij, een dagelijks portie beweging heerlijk vindt. Max is namelijk een mega actief hondje en wil niks liever dan veel met zijn nieuwe baasje ondernemen.

Max is een kruising Shih tzu, geboren op 2 juni 2016 en dus nog erg jong. Hij is speels, ondernemend, zachtaardig en behoorlijk intelligent. Het zou geweldig voor hem zijn om met hem op een cursus te gaan waarbij hij behendigheidsspelletjes en hersenwerk kan doen. Max heeft behoefte aan een baas die veel tijd met hem doorbrengt. Hij heeft er moeite mee om alleen thuis te zijn en zal hier nog aan moeten werken. Op katten wil hij jagen, daar kan hij dus niet samen mee wonen. Ook wordt hij liever liet geplaatst bij kleine kinderen. Met een ander hondje zou hij wel kunnen leven. Een teefje zal het meest geschikt voor hem zijn.

Welke lieve mensen willen dit manneke een goed leven geven? Bent u op zoek naar een hondje dat uw leven verrijkt met zijn vrolijke, positieve en enthousiaste karakter? Aarzel dan niet om kennis met Max te komen maken.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur
www.dierenasielalmere.nl

Geschreven door: Karin van Emmerik