Sporting Almere komt tot winst

Deze keer in onze reeks over Sporting Almere, aandacht voor het team 011-5

Zaterdag 14 oktober kwamen ze in actie tegen Roda (Amstelveen-Bovenkerk) Een vrijwilliger: ,We begonnen ijzersterk na een paar minuten scoorde Quinn het eerste doelpunt vlak daarna scoorde Farhan de 2e!
Na 1 tegendoelpunt werden er nog meer mooie doelpunten gemaakt door onder andere Bento en Iclydso. Na een hands bal van de tegenstander kregen we een penalty. Die er prachtig ingeschoten werd door Amerey! Na de rust kregen we weer veel kansen vooral Eashan had een paar mooie acties en kansen. Aan het einde van de wedstrijd wist de tegenstander nog een keer te scoren. Ook complimenten voor top verdediger Givenchy die bijna niemand erlangs liet en natuurlijk onze topkeeper Jonathan die een paar gevaarlijke ballen mooi tegenhield. Uiteindelijke stand was 8-2. Goed gedaan mannen!!

Roda’23 O11-8 tegen Sporting Almere O11-5 2-8