Winst voor Fc Almere vrouwen

Foto: Fc almere vrouwen

FC Almere MO17-1 versloeg Sv Ouderkerk overtuigend. Het werd een boeiende middag.

Een mooie dag, wel iets te warm om een moeilijke pot te moeten voetballen , maar de meiden gaan ervoor.
Met veel afzeggingen/blessures toch een team op poten gezetten. De meiden gingen deze wedstrijd met een dubbel gevoel in, hoeveel zal het nu weer worden, vorige keer werd het 11-0, en ze zouden ons wel weer afdrogen maar nu met 15-0 dat is wat Ouderkerk wilde. Maar ja wij zijn FC Almere , en laten dat dus niet gebeuren. De meiden gingen de 1e helft zo gefocust in dat we er langs de kant eigenlijk een beetje bang van werden. Het was zo goed van onze kant , grote ogen van onze supporters , en heel mooi en goed voetbal. En ja hoor een schitterend schot zo over de keepster heen en het stond gewoon 0-1. En tja onze meiden roken meer, en dat was ook zo, een 2e doelpunt was een feit. 0-2.
Na nog wat leuke kansjes gingen we rusten met een lekkere voorsprong.
Het was alleen niet zo een lekker begin , onze meiden werden nonchalant en dachten dat ze er al waren en dat uiten zich in een foutje en 1-2.
Dit mocht toch niet gebeuren , de meiden herpakte zich weer en gingen weer voetballen, en hoe, wat een geweldige wedstrijd was het. Wel af en toe hart maar dat maakte dat FC Almere meer vertrouwen kreeg, ze waren bang van ons. We zaten lekker in de wedstrijd en ja hoor nog 2 top doelpunten . Wat hebben wij genoten van ons team. Niet op elkaar ingespeeld en toch een schitterende wedstrijd neer zetten. Trots dat zijn wij op deze kanjers.
Klasse meiden, gefeliciteerd met jullie verdiende overwinning.

Ps.
Wij feliciteren de MO11-2 met hun eerste gewonnen wedstrijd, klasse meiden
En uiteraard feliciteren wij ook de VR1, MO15-1 en MO13-1 Met hun overwinning.
De MO11-1 hebben een verdienstelijk gelijkspel gespeeld , jullie daar uiteraard ook mee gefeliciteerd.

Een goed weekend voor de meiden/vrouwen tak van FC Almere.