Waterwijk kan eerste periode veroveren

Foto: Fc almere

Bij de Almeerse zaterdagamateurs krijgt Waterwijk in de derde klasse C een lastige tegenstander tegenover zich.

In Huizen gaat men op bezoek bij AH’78 dat een punt minder heeft dan de Almeerders. Als Waterwijk drie punten mee kan nemen naar Almere pakt men de eerste periode in de derde klasse C.

In 2B moet FC Almere op eigen veld van concurrent Odysseus winnen om kans te houden op de eerste periode, Koploper Victoria moet dan wel verliezen van Geinoord. De beslissing van de 1e periode in 2B valt dan volgende week in de negende speelronde.

Sc Buitenboys (3C) moet kunnen winnen van hekkensluiter De Meer dat tot nog toe maar een punt verzamelde. Buitenboys heeft ook maar vier punten dus is winnen een must. De ploeg van Larbi Essabar is gebrand op winst en wil nu de vele kansen die eerder gemist werden nu eens verzilveren.

AS’80 gaat in de vierde klasse E op visite bij Geuzen/Middenmeer. AS’80 staat net tegen de middenmoot aan met Geuzen/M een punt daar onder maar Geuzen heeft wel een wedstrijd meer gespeeld. Weer spannende wedstrijden komende zaterdag met hopelijk mooie resultaten voor de Almeerse clubs.

foto: Franky Henze dit kort geleden de nieuwe team manager van FC Almere werd.