Voetballers weer volop in training

De winterstop is nog in volle gang maar de clubs in Almere hebben de draad alweer opgepakt om straks weer in goede conditie de tweede helft van de competitie optimaal te kunnen hervatten.

Er wordt op de meeste complexen fanatiek getraind. FC Almere, de ploeg van trainer Sandor Augustijn heeft de slag ook al te pakken en gaat a.s. zaterdag de eerste oefenwedstrijd spelen. De Havenaren ontvangen dan op eigen veld om 15.30 uur Batavia uit Lelystad.

ASC Waterwijk zaterdag gaat ook aan de slag en speelt op 21 Januari uit bij FC Weesp. De ploeg van Ed Otten is koploper in de derde klasse C en bereidt zich optimaal voor op het vervolg van de competitie. SC Buitenboys heeft de training ook hervat en zal ook een oefenwedstrijd afwerken, tegenstander was nog niet bekend. De selectie van trainer Larbi Essabar werkt eerst nog een trainingskamp af in Arnhem. De AS’80 selectie van coach Soeniel Nathoe bereidt zich ook voor op het tweede competitiehelft. De zaterdagploeg wil straks bij de hervatting in vorm zijn om het eerste jaar in de vierde klasse goed af te sluiten. Volop beweging dus bij de clubs die straks het hoogste willen bereiken in het vervolg van de competitie.