Topsportcentrum Almere viert tienjarig bestaan met Almeerse inwoners

Foto: gemeente Almere

Op 7 oktober 2017 is het tien jaar geleden dat het Topsportcentrum Almere officieel werd geopend. In deze tien jaar zijn er ruim 500 (sport)evenementen in het Topsportcentrum georganiseerd. Van klein tot groot(s) en van lokaal tot internationaal. Tien succesvolle jaren, dat moet gevierd worden!

Bezoek gratis evenementen
Dat vieren doet het Topsportcentrum met de inwoners van Almere. De inwoners kunnen tijdens het jubileumjaar voor tien toonaangevende sportevenementen gratis kaarten bestellen. Het jubileumjaar is op 30 september 2017 gestart tijdens het NK judo en loopt tot oktober 2018. In 2017 zijn er voor verschillende evenementen gratis kaarten te bestellen. zie daarvoor de website van het Topsportcentrum.

Kaarten bestellen
De gratis kaarten kunnen alleen door inwoners van Almere worden besteld. Per evenement is er een maximum aantal aan te vragen kaarten per persoon. Voor elk evenement is slechts een gelimiteerd aantal gratis kaarten beschikbaar en op = op. Dus bestel op tijd!

Doe mee aan de herfstvakantieactiviteiten
Speciaal voor de jeugd zijn er in de herfstvakantie diverse leuke en sportieve activiteiten in het Topsportcentrum. Samen plezier maken en bewegen is het doel. De Droomspeelbus en Moves zorgen ervoor dat het een geweldige week wordt. Meedoen is gratis. Dit is het programma:

Maandag 23 oktober van 11.00 tot 15.00 uur: trefbaltoernooi voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Vorm zelf een team met je vrienden en vriendinnen (max. 10 per team) en schrijf je in via www.droomspeelbus.nl. Inschrijven kan tot en met 18 oktober 2017 en alleen per team.

Dinsdag 24 oktober van 11.00 tot 16.00 uur: mega sport- en speldag voor kinderen van 2 t/m 12 jaar, met diverse sporten, leuke attracties en springkussens. Inschrijven is niet nodig.

Woensdag 25 oktober van 09.30 tot 18.00 uur: 2e Almeerse Kids Cup (zaalvoetbal). Het toernooi is verdeeld in 4 categorieën om alles zo eerlijk mogelijk te laten verlopen: jongens 6 t/m 9 jaar, jongens 10 t/m 13 jaar, meiden 6 t/m 10 jaar en meiden 11 t/m 14 jaar. Maak een dreamteam met minimaal 4 spelers en 1 keeper en neem een papa, mama of andere topcoach mee als leider. Verzin een unieke teamnaam en schrijf het team in via www.droomspeelbus.nl. De leukste unieke teamnaam wint een prachtige prijs! Inschrijven kan tot en met 18 oktober en alleen per team.

Donderdag 26 oktober van 12.00 tot 18.00 uur: Halloween event, met onder andere een spookhuis, disco, stormbaan, dance battles en voetbal. Inschrijven is niet nodig.

Kom langs en doe mee! Wil je meedoen aan het trefbaltoernooi en/of de 2e Almeers Kids Cup, vergeet je dan niet tijdig in te schrijven. Over de activiteiten in de kerstvakantie zal later meer informatie op de website komen.

Topsportcentrum in Almere
Topsportcentrum Almere is een unieke combinatie van een topsporthal, een breedtesporthal en een (sport)evenementenlocatie. Het is een veelzijdige en multifunctionele indoorsportlocatie gebouwd naar de meest recente eisen van NOC*NSF en voorzien van de allernieuwste technieken.

Het Topsportcentrum biedt plek aan grootschalige sportevenementen als de Harlem Globetrotters en het Univé Gym Gala. Verschillende sportbonden hebben het Topsportcentrum Almere verkozen tot wedstrijd- en trainingsaccommodatie.

Naast het sportieve element is het Topsportcentrum Almere ook uitermate geschikt voor vergaderingen, productpresentaties, workshops, beurzen en personeelsfeesten (zie ook de pagina over verhuur vergaderlocaties). In de beschikbare en flexibel in te delen ruimtes is van alles mogelijk en er zijn voorzieningen van topniveau. Specifiek voor ondernemers zijn er tal van mogelijkheden. Het gebouw is prima geschikt om bedrijven te trekken, te binden aan sportevenementen en te werven voor grootschalige evenementen.

Er gebeurt veel bij Topsportcentrum Almere. Er kan ook veel. Vraag een brochure aan voor een indruk van de mogelijkheden of kom langs voor een rondleiding. Mail daarvoor naar Topsportcentrum Almere of bel naar (036) 545 84 56.