Succesvolle open avond Duikvereniging Narwal

Foto: narwal almere

Afgelopen zondag hield duikvereniging Narwal een open avond. Velen namen van de gelegenheid gebruik om eens kennis te maken met de duiksport. De open avond vond plaats afgelopen zondag in het zwembad van Almere stad en startte ‘s avonds om half negen. Bij aankomst stond de koffie klaar en toen iedereen er was werd er een korte cursus gegeven over de basis principes van het duiken. Met name ook de gebaren, die je gebruikt om onder water te communiceren. Na ongeveer een half uur was het dan zo ver en werd iedereen in een duik uitrusting gehesen. Alleen dat al was spannend, maar er was ruim voldoende hulp om iedereen te helpen. Na een controle of alles goed zat gingen iedere deelnemer met een instructeur het water in. Voor de meesten was het de eerste keer en vonden ze het een fantastische ervaring. «wat vet, je kunt gewoon ademen onder water», waren dan ook uitspraken, die we veelvuldig hoorden. Het was leuk om te zien, hoe snel de meesten het oppakten en vollop genoten van deze ervaring. Na afloop werd er natuurlijk nog lang nagepraat, kwamen de stoere verhalen boven en werd er nog een film afgespeeld van een van de duikreizen naar Egypte, die duikers van Narwal gemaakt hadden.
Iedereen ging uiteindelijk enthousiast weg en er zullen zich zeker een aantal aanmelden voor de nieuwe cursus, die binnenkort weer begint.
Heb je het gemist, of kon je niet, dan is het altijd nog mogelijk om een individuele afspraak te maken door een e-mail te sturen maar [email protected]
Meer info is ook te vinden op www. Duikvereniging-narwal.nl of op de FB pagina, DuikverenigingNarwalAlmere.