Sporting Almere wint met forse cijfers

Sporting Almere J09-4 boekt eerste winst
De kinderen hebben er in ieder geval erg veel zin in.
Met Ehsan op doel, die het vorige week ondanks de nederlaag ontzettend goed deed zal het vast en zeker een mooie wedstrijd worden. We zijn begonnen met Mohamed en Adam in de verdediging, Quinten en Bilal op het middenveld en onze vertrouwde spits Adel. Djaimy en Ishaan waren de eerste wissels en stonden meteen hun ploeg aan te moedigen.
Nou de wedstrijd is begonnen en binnen 2 minuten lag de bal er al in, na een mooie aanval ronde Quinten af in de hoek van de goal. Yeah!! We stonden met z’n allen te juichen en wat waren ze blij, was namelijk ook nog eens de eerste voorsprong van het seizoen. Al snel volgden er meer doelpunten van Adel, Bilal en Adam. Zo stonden we binnen no time 6 – 0 voor. Mede doordat Ehsan een aantal mooie reddingen maakte en Mohamed en Adam uitstekend verdedigend werk leverden. De tegenstander maakte er 6 – 1 van, maar daar schrokken onze jongens niet van. Zij gingen ijzersterk verder en onze invallers Djaimy en Ishaan deden meteen zeer goed mee, Djaimy maakte na een mooie individuele actie een prachtgoal. Ishaan stond zeer geconcentreerd te verdedigen en wist veel ballen heel goed weg te werken. Bij rust stonden we met 8 – 1 voor en in de 2e helft ging Mohamed op doel staan en Ehsan ging zijn kunsten op het veld laten zien. Mohamed wist ook een paar mooie reddingen te verrichten en Ehsan liet direct zien dat hij ook techniek heeft en ja zeker…kan scoren! Bilal had ook uitstekende solo acties en bewaarde ook het overzicht door op tijd mooie passes te geven. Bijna iedereen van het team had gescoord, Ishaan had niet gescoord, maar die zorgde achterin voor een slot op de deur. Quinten zorgde vlak voor tijd voor de laatste goal na een mooie solo van Adel en dit zorgde voor een mooie eindstand van 15 – 3. Wat waren ze allemaal blij met hun eerste overwinning en hun feestje ging nog verder in de kantine met een lekker appeltje uit de teambox en een zakje chips van de vader van Bilal. Hun dag kon niet meer stuk.
En ondanks dat Noor niet aanwezig kon zijn, wilde zij nog wel weten wat haar ploeggenoten hadden gedaan en dat is natuurlijk ook fijn.
Het seizoen begon moeizaam, maar alle kinderen zijn aan het groeien en krijgen gelukkig steeds meer zelfvertrouwen. Hierdoor worden zij beter en vormen meer en meer een team.
De trainer is daarom ook hartstikke trots op ze.
Ga zo door en er volgen vast en zeker meer overwinningen, maar plezier met z’n allen is het allerbelangrijkste en dat zien we gelukkig op de trainingen en de wedstrijden iedere keer weer terug komen.
JO9-4 op naar de volgende overwinning!!