Selectie nieuws bij Almeerse Hockeyclub

Foto: Almeerse Hockey club

De Almeerse hockey club maakte vandaag via hun instagram bekend dat Jonas de Geus, Terrance Pieters, Daniel de Haan, Daan Dekker en Deegan Huisman ook aankomend seizoen de kleuren van Almeerse verdedigen.

De Almeerse wil met spelers uit de eigen jeugdopleiding stapsgewijs hun positie in de hoofdklasse versterken. De Almeerse hockey club is dan ook blij dat deze eerder genoemde talentvolle spelers uit eigen stad zich langer binden aan de Almeerse. Hierdoor ziet de toekomst er rooskleurig uit voor het team van Pasha Gademan

Ook maakte de club bekend dat Manuel Verga (tijdelijk) zal gaan vertrekken hij zal komend seizoen uitkomen voor San Sebastian in Spanje. De Almeerse bedankt Manuel voor zijn inzet, de vele goals en wensen hem veel succes in Spanje. Na het komend seizoen hoopt de Almeerse dat Verga weer aansluit bij de Heren 1.

Daarnaast is de Almeers in gesprek met potentiƫle versterkingen om het team voor volgend seizoen van nog meer kwaliteit te kunnen voorzien. Dit hopen ze zo snel mogelijk bekend te kunnen maken.