Grote nederlaag voor Fc Almere

De vrouwen van Fc Almere MO17-1 begonnen slecht aan het seizoen. Tegenstander Amstelveen/ Heemraad bleek veel te sterk

Het verslag van een trouwe supporter van het team:
Na de bekerwedstrijden was het zaterdag dan zover, de competitie is begonnen!!!
We kunnen wel zeggen dat de meiden van de MO17-1 het hebben geweten.
De uit wedstrijd tegen Amstelveen/heemraad MO17-1 was een wedstrijd om echt heel snel te vergeten.
Met 4 geblesseerde en nog 2 geblesseerde niet echt niet konden voetballen gingen we de wedstrijd in en hoe,na 10 minuten stonden we al met 2-0 achter. De eerste helft ging eigenlijk heel erg prut. De ballen kwamen niet aan , er was onrust in het spel en het ging gewoon niet zoals het moest.we gingen dan ook de rust in met een 5-1 achterstand.
Een donder speech van de trainer en de meiden die hun hart moesten luchten gingen ze weer met een beetje moed voor een gelijk spel het veld weer op.
Maar al gauw bleek dit niet zo te gaan. De meiden van de tegenpartij waren fysiek een stapje verder met ook vaak een niet correcte schop,duw,schelde etc , dat was niet zo fijn. De 2 e helft was wel beter dan de 1e helft maar het mocht niet baten.
Meiden heel snel vergeten deze wedstrijd en op naar volgende week.
We spelen thuis dus , kom onze meiden aanmoedigen ze hebben het nodig.