Goed weekend voor Fc Almere

Het is ieder weekend gezellig bij de vrouwen van Fc Almere. Wel verloor MO15-1 ondanks veel inzet met 2-0 van BFC

Trouw clublid Monique Gille: ,Wederom weer een spannende wedstrijd. De eerste helft was eigenlijk niet zo goed, het was rommelig en nerveus. De tegenpartij maakte daar gewillig gebruik van en zetten de 1-0 op het scorenbord.aan het einde van de eerste helft raakte we weer een beetje in ons spel maar de scheidsrechter vond het genoeg en floot voor rust.
Na een speeche van de trainers gingen de meiden er weer voor, een goede tweede helft van onze kant ,de meiden konden elkaar weer vinden en af en toe een goede combinatie. Veel schoten op doel maar te ver weg voor sommige van ons. Alleen voor de keeper maar de bal mocht er gewoon niet in. De tegenpartij kwam op aan onze rechterkant en tja een Lucky goal en de stand is 2-0. Onze meiden hebben er alles aan gedaan maar het mocht niet bate ,jullie hebben je heel goed geweerd , jammer van jullie verlies . Volgende week er weer tegen aan , we spelen thuis tegen Spakenburg, altijd een leuke wedstrijd.