Gelijkspel voor Almere City

De voetballers van Almere City FC hebben tegen Go Ahead Eagles met 2-2 gelijk gespeeld.

Bij de rust stonden de Almeerders nog met 2-0 voor.

Het duel was alleen toegankelijk voor de pers. Er werd gespeeld zonder publiek, omdat de wedstrijd op een bijveld zonder omheining werd afgewerkt.De Almeerders speelden een goede eerste helft waarin ze beter waren dan de bezoekers uit Deventer. James Efmorfidis en Niek Vossebelt waren de doelpuntenmakers.

Go Ahead Eagles, die volgend seizoen net als City uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie, kwam na de rust beter uit de kleedkamer. In de 55ste en de 63ste minuut wist de ploeg twee keer te scoren.De nieuwe Italiaanse speler Eduardo Soleri, die door City wordt gehuurd van de Italiaanse topclub AS Roma, kende een ongelukkig debuut. Hij miste in de 72ste minuut een strafschop.